
Modernus gyvenimas pagal Ajurvedos išmintį
Dosha Bliss
Dosha Bliss by Radharanė apjungia Ajurvedos išmintį ir šiuolaikinio žmogaus gyvenimo būdą, skatina suderinti savo kūna, protą ir dvasią per paprastas Ajurvedos įkvėptas praktikas ir mitybą.


Nuo restorano iki kasdienių praktikų
Radharanė: viskas prasidėjo čia
Prieš daugiau nei 20 metų buvo atidaryta Radharanė - pirmasis vegetarinis restoranas Lietuvoje. Tai erdvė, kurioje maistas ruošiamas su meile ir laikantis ajurvedos principų: naudojami paprasti, maistingi ir lengvai virškinami ingredientai.
Šiandien ši filosofija persikelia ir į namus. Dosha Bliss kviečia į kasdienę praktiką, padedančią puoselėti balansą, gerą virškinimą per ajurvedinius gėrimus, pritaikytus skirtingiems kūno tipams.

Ajurvedos žinios ir įkvėpimas
Kad Dosha Bliss taptų realybe, prie komandos prisijungė Asta Keturkienė. Gydytoja ir viena žinomiausių Ajurvedos specialisčių Lietuvoje, ji jau daugelį metų moko žmones, kaip maitintis pagal savo organizmo poreikius. Asta padėjo sukurti mišinius, kurie veiksmingai palaiko virškinimą, energiją bei organizmo pusiausvyrą - taip pritaikant ajurvedos išmintį šiuolaikiniam gyvenimui.
Asta aktyviai dalinasi patarimais ir žiniomis savo Facebook paskyroje, bei YouTube kanale - pasekite!
Maistas pusiausvyrai
Radharanėje kiekvienas patiekalas kuriamas tam, kad gerintų virškinimą, suteiktų energijos ir skatintų gerą savijautą. Daugelį metų formuotas požiūris į maistą atskleidė svarbią tiesą: subalansuota mityba yra raktas į sveikatą, tačiau tai neapsiriboja tik lėkšte.
Iš šios filosofijos gimė Dosha Bliss – būdas perkelti šį požiūrį į kasdienį gyvenimą. Kiekvienas mišinys yra paremtas ajurvediniu suvokimu, kad visi esame unikalūs, todėl ir maistas turi būti pritaikytas prie kiekvieno mūsų poreikių.

Restorane

Namuose
Kuris mišinys tinka tavo kūno poreikiams?